Folkets Favorittcamp for FJERDE år på rad 2015, 2016, 2017 og 2018!!

Folkets campingfavoritt 2018 .pngVi er stolte og privilegerte over å ha vunnet Folkets Favorittcamp 2015, 2016, 2017 og 2018!

For fjerde året på rad har Aurdal Fjordcamping og hytter blitt kåret til Folkets Favorittcamp av campingportalen.no! 

 

Kjetil Tærud

"Det er mange ting som er kjempebra på Aurdal Fjordcamping men det jeg setter høyest er gjestfriheten til Knut og Jan som driver plassen. Det er aldri "nei" å få, de sørger alltid for at alt fungerer som det skal."

 

Lisbeth Monsen Kristiansen ·

"Her er den beste campingplassen i hele Norge. Ikke noe problem med å være rullestolbruker da alt er tilrettelagt og bedre skal det bli. Det er bra og hjelpsomme folk. De betjeningene som jobber der hjelpe med å sette på strømmen om vinteren så vi kommer til varm vogn vi som har fast plass der. Internett og kabeltv har vi også. Så det er bare fantastisk å være der."